Italiaanse oesterzwam-mozzarella-bol

Bereidingswijze

Bak de oesterzwammen in olijfolie en boter totdat ze gaar zijn, kruid met peper en zout, leg apart

Gril de zoete paprika in de grilpan zó dat er een mooi ruitmotief opkomt

Snijdt de Italiaanse bol door en besmeer beide zijden met pesto

Beleg de onderste helft met oesterzwam, vervolgens de chorizo, dan de helft van de mozzarella, vervolgens de voorgegrilde paprika en tenslotte de rest van de mozzarella

Leg de andere helft van de Italiaanse bol naast de belegde helft en plaats het geheel in een voorverwarmde oven van 180 graden

Wanneer de mozzarella gesmolten is, de bol op een bord plaatsen en bestrooien met bieslook, tenslotte de bovenste helft op de onderste helft plaatsen

Ingredienten

1  italiaanse bol

10 g pesto

50 g oesterzwammen

1  zoete paprika

No Comments

Leave a Reply