Bereidingswijze
Bak de oesterzwammen in olijfolie en boter totdat ze gaar zijn, kruid met peper en zout, leg apart
Gril de zoete paprika in de grilpan zó dat er een mooi ruitmotief opkomt
Snijdt de Italiaanse bol door en besmeer beide zijden met pesto
Beleg de onderste helft met oesterzwam, vervolgens de chorizo, dan de helft van de mozzarella, vervolgens de voorgegrilde paprika en tenslotte de rest van de mozzarella
Leg de andere helft van de Italiaanse bol naast de belegde helft en plaats het geheel in een voorverwarmde oven van 180 graden
Wanneer de mozzarella gesmolten is, de bol op een bord plaatsen en bestrooien met bieslook, tenslotte de bovenste helft op de onderste helft plaatsen
Ingredienten
1 italiaanse bol
10 g pesto
50 g oesterzwammen
1 zoete paprika
Vlgs mij is de ingrediëntenlijst verre van compleet…….., chorizo ……., mozzarella???